Zwitserse kip met bacon, champignons uit de SC

Vlees, Vis en Gevogelte uit de MC (SC)
Bron: Top slow cooker recipes

Ingrediënten:

3 of 4 plakjes bacon
6 kipfilets
4 ons gesneden champignons
10 3/4 ml kippencrème soep
6 plakken geitenkaas (hier kan je elke soort kaas voor gebruiken)

Bereiden:

Bacon eerst knapperig bakken
Doe wat olie in de pan op middel matig vuur en bak hierin de kipfilets goudbruin.
Vet de SC met wat boter of olie in en leg de kipfilets in de SC. Bedek de kip met de champignons. Doe er dan de kippensoep in een pannetje en warm dit langzaam op. Giet het voorzichtig over de kip in de SC en zet de SC op LOW voor 4-5 uur. Daarna leg je de plakken kaas over de kip  en zet de SC op HI voor ongeveer 10-15 min of tot de kaas is gesmolten. Bestrooi de kip met de uitgebakken ontbijtspek/bacon.