Macaroni uit de SC

Pasta's uit de MC (SC)

Ingrediënten:

1 ui gesnipperd
2 tn knoflook fijngehakt
500 gr rundgehakt
1 rode paprika in blokjes gesneden
1 blikje tomatenpuree
300 ml pasata
2 el paprikapoeder (gerookt)
1 el cayennepeper
zout
peper
verse koriander
verse peterselie (krul)
geraspte kaas
500 gr macaroni

 

Bereiding:

Bak het gehakt rul, schep alle gehakt in de SC, fruit in wat olie de knoflook en de ui voeg dit bij het gehakt.
Vervolgens doe je alle ingrediënten met uitzondering van de macaroni en de geraspte kaas in de SC. Zet deze op LOW voor ongeveer 8 a 9 uur.
Na 8 uur kook je de macaroni beetgaar en schep deze (zonder af te gieten) bij de saus. Laat nog ongeveer een 30 min in de SC pruttelen.
Ondertussen kan je een lekkere tomaten/komkommersalade maken om erbij te serveren.
Garneer met wat geraspte kaas en fijn gesneden koriander/peterselie