Chinese kip en papillotte met mihoen

Chinees, Geplaatste recepten, Internationaal

Ingrediënten:

• 5 cm verse gember, geschild
• 1 tenen knoflook, fijngesneden
• 3 el hoisinsaus (flesje 175 ml)
• 160 gr kipfilethaasjes
• 200 gr Thaise roerbakmix (AH)
• 125 gr mihoen
• 2 bosui, in ringetjes
1/2 krop ijsbergsla, in dunne reepjes

Bereiding:

1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Rasp de gember en meng met de knoflook en 4 el hoisinsaus. Leg de kip in de saus.
2. Knip 4 stukken bakpapier van 30 x 30 cm. Verdeel de roerbakmix en kip erover. Vouw de pakketjes goed dicht. Zet ca. 20 min. in de oven.
3. Bereid ondertussen de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de rest van de hoisinsaus en de bosui door de mihoen. 4. Verdeel de ijsbergsla met de mihoen over 4 diepe borden of kommen.

Serveer de kippakketjes erbij.

Bewaren