Aardappel gehakt tortilla

Geplaatste recepten, Rundvlees, Vlees

Ingrediënten:

3 ons gehakt rul gebakken
1 pond aardappelschijfjes (voorgekookte)
2 uien in ringen gesneden
2 tn knoflook fijn geraspt
peper, zout en een scheut olie
8 eieren

Bereiding:

In een hapjespan olie heet laten worden, hier eerst de knoflook, ui in fruiten. Rul gebakken gehakt toevoegen, de aardappelschijfjes toevoegen bestrooien met wat peper en zout. Deksel op de pan en 10 min pruttelen
8 eieren klutsen.
Het aardappel/gehakt mengsel uit de pan nemen en even uit laten lekken in een vergiet. Pan schoonmaken en met een nwe scheut olie gloeiend heet laten worden.

Eieren door het aardappel/gehakt mengsel roeren en weer terug in de pan doen op laag vuur ongeveer 10 bakken, omdraaien en nog 5 min nabakken.

Lekker met gerookte zalm en tomatensla.

Bewaren